Apreciats amics i amigues, corredors i corredores, col·laboradors i patrocinadors de la CURSA DE BRÀFIM, s’acosten les dates en què en els anys anteriors obriem les inscripcions per les tres modalitats de la cursa de Bràfim, la cursa, la caminada i el canicross.

No obstant això, el grup de persones que formem part del Comitè organitzador i l’Ajuntament de Bràfim, i després de rebre els consells del Procicat, tenint en compte l’actual situació de la pandèmia, hem decidit suspendre l’edició d’aquest 2021.

Creiem que l’esport és salut, però la situació que estem vivint fa difícil el compliment de tots els mitjans de salut i seguretat que caldria aplicar per poder intentar fer la prova.

Ja vàrem haver de suspendre l’edició 2020, en ple inici de la COVID-19 i tots pensàvem que en aquest 2021 podríem reprendre la cursa, però per responsabilitat social creiem sincerament que la CURSA DE BRÀFIM no s’ha de celebrar aquest 2021.

Tots els que vàreu fer la inscripció per l’edició 2020 i que us vàreu reservar la inscripció pagada per l’edició 2021, rebreu el retorn complet de l’import de la vostra inscripció. El retorn es farà a la mateixa targeta en què vareu tramitar la inscripció.

ENS VEIEM EL 2022!

Per molt llarga que sigui la tempesta, el sol sempre torna a brillar entre els núvols. Per això esperem continuar comptant amb tots els/les voluntaris/es, col·laboradors i patrocinadors en futures edicions. Ens encantaria veure-us, sans i estalvis, en l’edició 2022!

 

El Comité organitzador

L’Ajuntament de Bràfim

cursadebrafim@tretzesports.com

contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta