REGLAMENT CORREDORS I CAMINANTS
logo-naturetime-curt

REGLAMENT CURSA BRÀFIM

Reglament-Cursa-Brafim-2024

REGLAMENT CURSA BRÀFIM 2024

 1. Obert a tothom que accepti aquest reglament i respecti l’entorn natural.
 2. Els menors de 18 anys hauran de portar permís patern que ús podreu descarregar a la mateixa pàgina web. L’autorització s’ha d’entregar en el moment de recollir el dorsal.
 3. Distàncies: per l’edició de 2024 s’amplien les distàncies de la cursa a:
  • 22k trail Running.
  • 13k trail Running: La Clàssica.
  • 11k-13k caminadors: La Caminada
  • 7k Start Trail -no competitiva-
 4. Cada distància tindrà els avituallaments previstos a l’apartat tècnic.
 5. La cursa estarà senyalitzada durant tot el recorregut. El voluntariat i el marcatge evitarà que hi hagi confusions al traçat. Tot i això, cada corredor ha de ser responsable de la seva seguretat en cas que algun vehicle motoritzat pugui entrar al recinte de la prova, quedant exculpada l’organització en cas de qualsevol incident.
 6. Hi haurà servei de Protecció Civil de Valls.
 7. La cursa tindrà sortida el 17 de març del 2024 segons el programa de l’esdeveniment. La sortida serà del Centre Cívic i tindrà arribada a l’Ermita de Loreto a Bràfim.
 8. Categories:
  • Trail 22k
   • Júnior masculí i Júnior femení (dels 16 als 20 anys)
   • Sènior masculí i Sènior femenina (dels 21 als 39 anys)
   • Veterà masculí i Veterana femenina (dels 40 als 49 anys)
   • Màster masculí i Màster Femení (dels 50 als 59 anys)
   • Màster Plus masculí i Màster Plus femenina (dels 60 als 64 anys)
   • Màster Gold masculí i Màster Gold femení (dels 65 anys o més)
  • Trail 13k La Clàssica
   • Júnior masculí i Júnior femení (dels 14 als 20 anys)
   • Sènior masculí i Sènior femenina (dels 21 als 39 anys)
   • Veterà masculí i Veterana femenina (dels 40 als 49 anys)
   • Màster masculí i Màster Femení (dels 50 als 59 anys)
   • Màster Plus masculí i Màster Plus femenina (dels 60 als 64 anys)
   • Màster Gold masculí i Màster Gold femení (dels 65 anys o més)
  • Caminadors 11k-13k La Caminada:
   • classificació masc/fem sense categories. Aquesta modalitat té categoria única a partir dels 7 anys. Entre els 7 i 13 anys els menors han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.
   • En un punt del recorregut es podrà decidir fer 11k o 13k
  • La modalitat 7k START-FAMILY TRAIL
   • no és competitiva i es recomana a partir dels 3 anys. Es permet fins a tres menors acompanyats per un adult que se’n faci responsable. Els menors fins a 13 anys tenen un preu reduït i rebran un obsequi a meta si finalitzen el recorregut.
 9. Premis
 • Premi al 1r classificat de cada categoria.
 • Premi als 5 primers classificats de la general masculins/femenina 13k i als 3 primeres classificades de la general masculina/femenina de 22k.
 • 13k: Trofeu «Memorial Antonio Martínez» al 1r/1ra classificat/da categoria Màster Gold als 13k Trail
 • 13k: Premi per al primer atleta masculí i femení de 13k en passar per la Torre del Moro (370m).
 • 13k: Premi per al primer atleta masculí i femení de cada municipi per on passa la cursa (Bràfim, Vilabella, Salomó i Montferri). Només
 • Només optaran a premis les modalitats de 22k trail i 13k trail.

Exceptuant el premi al primer atleta en arribar a la Torre i el premi a cada municipi per on passa la cursa, la resta de premis no seran acumulatius.

 1. Samarreta tècnica (fins la darrera tarifa) i esmorzar per a tots els participants. L’entrega de la bossa d’obsequis serà a la recollida del dorsal i el xip.
 2. El xip és de un sol ús i no cal el retorn.
 3. Al final de la cursa es faran diversos sorteigs entre tots els participants.
 4. Els drets d’inscripció aniran variant segons les dates o el nombre d’inscrits tant per caminants com per corredors. Totes les inscripcions seran online.
 5. En cas de cancel·lació: des de la inscripció i fins 10 dies abans es retornarà el 50% de l’import amb justificació, excepte que s’hagi contractat l’assegurança d’anul·lació, que es retorna el total fins a 7 dies abans de la cursa. Les cancel·lacions els darrers 7 dies, no tindran dret a devolució, sigui quina sigui la causa.
 6. La inscripció quedarà tancada el 12 de març o en arribar als 800 participants.
 7. No s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa.
 8. El dorsal haurà d’estar situat al pit, de manera visible. No pot ser xafat per motxilles, donat que el xip necessita ser visible.
 9. El control de la cursa es tancarà a les 4 hores des de l’inici de la mateixa.
 10. Un equip “escombra” anirà tancant la cursa per seguretat.
 11. El dorsal i el xip es donaran presentant el DNI, el dissabte 16 de març de 18:00 a 20:00 o el mateix dia de la cursa, a partir de les 7:45 del matí.
 12. Hi haurà servei de guarda‐roba a la sortida, que després serà traslladat a l’arribada. El servei no guardarà la bossa d’obsequis del participant. Caldrà posar‐la dins una bossa de mà.
 13. L’organització declina tota responsabilitat per danys i perjudicis o lesió que els participants puguin patir o causar a tercers.
 14. Es reserva el dret a utilitzar les imatges resultants dels participants el dia de la cursa per la seva utilització en esdeveniments posteriors si ho considera necessari.
 15. Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.
 16. L’organització no garanteix que tots els participants tinguin la talla de samarreta sol·licitada.
 17. Tal com indica la normativa de l’esdeveniment, els menors d’edat hauran de portar signada l’autorització que trobareu en aquesta mateixa pàgina web. L’autorització s’ha d’entregar en el moment de recollir el dorsal.
 18. L’organització ha subscrit una assegurança de responsabilitat civil, la cobertura de la qual serà vigent durant el transcurs de la prova.
 19. Qualsevol circumstància no prevista en aquest reglament la resoldrà, en última instància, el comitè organitzador a criteri propi. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit i només seran acceptades fins a 20 minuts després de passar per meta, donat que les classificacions són en directe.
 20. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament i s’assumeix el risc de la practica esportiva no federada, d’acord amb la legislació vigent. Tot allò que no sigui establert queda sota la decisió de l’organització.
 1. Responsabilitats
  • Els participants i els organitzadors queden sotmesos al compliment del Reial Decret 1428/2003, del 21 de novembre, que regula el Reglament General de Circulació. I més concretament l’article 14 de l’annex 2.
  • Els participants competeixen en tot moment sota la seva pròpia i lliure voluntat. Tanmateix se’ls informa que la participació en aquest esdeveniment esportiu implica un risc de lesions als participants (lesions lleus i fins i tot la mort: qualsevol tipus de dany sofert durant la cursa, posant com a exemple i sense que siguin motius excloents d’altres, els causats per les caigudes (sigui quin sigui el seu motiu), atropellaments, problemes de salut derivats de la pràctica esportiva, malalties, defalliment, ferides (sigui quina sigui la seva gravetat) causades per fauna o flora, etc.) o danys al material incloent la pèrdua, destrucció, trencament o robatori, degut a accidents esportius o bé per la pròpia dinàmica de l’activitat.
  • Els participants, a l’hora de formalitzar la seva inscripció, accepten expressament complir les “Condicions de Participació i Responsabilitats” descrites prèviament i en aquest text, i la seva participació en la prova esportiva implica acceptar aquest reglament, així com que es posseeixen les característiques necessàries (mèdiques, tècniques, físiques i psicològiques) per realitzar la cursa.
  • Serà obligació dels participants progressar amb seguretat en tot moment, sent els responsables de les seves accions i els responsables a l’hora d’assumir el risc de l’activitat i de l’entorn
 2. Participació amb animals: no es permet la participació amb animals. En cas que algun corredor se salti aquesta norma, tota la responsabilitat recaurà sobre l’infractor i propietari de l’animal.
 3. Organització:
  La cursa esportiva està organitzada per CEAN (Club Esports d’Aventura Naturetime) (NIF G-55587208) amb el recolzament tècnic de NaturetimeEvents (39874527W) com a productor executiu i la col·laboració de l’Ajuntament de Bràfim.
 4. Reclamacions i penalitzacions: Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pel Comitè Organitzador de cada cursa.
  • Reclamacions: Les reclamacions s’han de presentar a l’organització per escrit, 30 minuts abans de l’entrega de premis.
  • Penalitzacions

 

 

 

 

TAULA DESQUALIFICACIONS I PENALITZACIONS 2024     DESQUALIFICACIÓ     PENALITZACIÓ
Superar el límit horari d’un CP/ No marcar correctament el xip als Controls de Pas (CP) X
Infraccions contra el medi ambient. Llençar brossa X
Circular camp a través fora dels camins/alterar senyalització del recorregut/transport no autoritzat X
Desobeir directrius de seguretat indicades per l’organització X
No socórrer un participant que ho necessiti X
No passar pel control de sortida/ Anticipar-se a la sortida X
Cedir el dorsal a un tercer corredor sense disposar de l’autorització prèvia de Secretaria de cursa X
No disposar del material obligatori 1h x peça
No seguir la senyalització oficial 1h
Dorsal doblegat, tapat o no visible 1h
contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta