La 19 edició de la Cursa i Caminada de Bràfim serà el 19 de març de 2023. La sortida serà davant del Centre Cívic, a partir de les 9:20 pels caminants, 9:15 pels corredors, i el canicross 8:30, L’arribada serà a l’ermita de Loreto de Bràfim.

La primera edició de la Cursa i Caminada Popular de Bràfim – Ermita de Loreto es va realitzar l’any 2003. La idea va néixer enmig d’una conversa de 2 companys amants de l’esport i la muntanya, amb la voluntat d’organitzar a Bràfim un esdeveniment esportiu de relleu per fomentar la pràctica esportiva que impliqui el màxim de gent possible del poble, per donar a conèixer més enllà de la nostra comarca, Bràfim, un municipi de l’Alt Camp de menys de 700 habitants dedicat majoritàriament a l’agricultura, l’elaboració i la comercialització dels seus vins.

El que preteníem (i pretenem) és una competició participativa amb la combinació d’una cursa de muntanya no gaire exigent físicament, per fer-la popular, amb una caminada lúdica i familiar per gaudir del paisatge sense presses.

El Canicross té un recorregut de 8.970m i la Caminada 11.200m passant per la torre del moro, i la Cursa compte amb un recorregut per camins i senders d’una distància de 13.290m.

Per accedir a la informació completa sobre la cursa, cliqueu aquí

contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta